ReviewsPro

Account verwijderen

Je kunt je ReviewsPro-account en de bijbehorende gegevens op elk moment laten verwijderen.

Laatst bijgewerkt: 5 augustus 2026

Zo werkt het

  1. Open ReviewsPro en ga naar Instellingen.
  2. Tik op Juridisch en privacy, daarna op Account verwijderen.
  3. Bevestig dat je het account en de bijbehorende gegevens definitief wilt verwijderen.

Heb je geen toegang meer tot de app? Dien je verzoek dan in via e-mail vanaf het adres van je ReviewsPro-account.

Verwijderverzoek via e-mail

Wat wordt verwijderd

We verwijderen je account, locaties, klanten, berichtgegevens, privéfeedback en andere gegevens die rechtstreeks aan je account hangen. We bevestigen het verzoek veilig en voeren het normaal binnen 30 dagen uit. Back-ups kunnen maximaal 90 dagen nodig hebben om volledig te verdwijnen. Gegevens die de wet verplicht laat bewaren, zoals bepaalde betaaladministratie, blijven alleen voor die wettelijke periode bewaard.

Let op bij een abonnement

Je account verwijderen stopt een abonnement bij Apple of Google niet automatisch. Annuleer dat eerst in de abonnementsinstellingen van de App Store of Google Play.